Anonymous kirjoitti
1.3.2017 - 02:17
Täytyy sanoa, etten ole tähän korkeaan ikääni mennessä koskaan saanut oikeita blinejä, korkeintaan jotain paksuja sitkeitä lettuja, joihin on sekoitettu tattarijauhoja sekaan!
Nyt ymmärrän mikä blinien juju on: ihanan kuohkeita ja rapeita. Ei voi kuuna päivänä verrata lettuihin tai pannareihin. Blinipannu on paras, koska sillä saa juuri sopivan paksuisen ja kuitenkin kääntäessä koossa pysyvän blinin.

Laitoin taikinan muhimaan aamulla ja viimeistelin ja paistoin illalla. Lisämaidon sijaan käytin kaljaa. Voisulana käytin itse kirkastamaani laktoositonta voita. Kun sipulin sijaan lisäkkeenä käyttää vihersipulia, ruoka sopii vehnättömänä ja laktoosittomana myös IBS:stä kärsiville (low-fodmap dieetti).
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.