Anonymous kirjoitti
24.11.2016 - 02:45
Tällä ohjeella onnistuu kohtuullisesti, mutta on siinä pientä viilaamisen varaa. 60 astetta on mainuttu jo perintötietona alimmaksi sallituksi lämpötilaksi. Uunissa imellyttäminen on helppo hallita. Beettareaktion optimilämpötila on noin 64 astetta ja aluksi voi imellyttää siinä lämpötilassa 1-2 tuntia. Alfareaktion optimilämpö on noin 74 astetta ja tässä lämpötilassa voi imellyttää 1-2 tuntia. Kokonaisimellyttämisaika 2-6 tuntia. Alfareaktio on tärkeä ja siinä muodostuu useita erilaisia ja voimakkaita makeita makuja. Usein juuri alfareaktio jää puuttumaan ja siitä johtuen imeltyminen vähäiseksi. Jos alfareaktio onnistuu, niin silloin ei tarvita siirappia eikä muuta lisämakeutusta. Beettareaktion antama makeus on miedompaa ja sitä on yhtä lajia.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.