Anonymous kirjoitti
21.11.2017 - 17:06

In reply to by Anonymous (not verified)

Olen melko usein leiponut ruisleipäsiä ("Reissumies") ja hyvin ovat onnistuneet. Olen juuren tehnyt itse ja taikinaa jätän aina vähän taikina-astian laidoille, muoviastia. Kun se on kuivunut niin laitan sen paperipussiin ja kaappiin. Sillä uusi raski herää paljon paremmin kuin pakastetulla juurella. Juuren olen joskus tehnyt hapankorpusta ja siihen lisäsin vielä hyvän ruislimpun paloja silputtuna. Sähköuunissa paistan 250 asteessa puoli tuntia. Kypsät leivät laitan muovipussiin ja sen kylmälaukkuun jälkikypsymään. Seuraavana aamuna sitten alkaa herkuttelu :)
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.