Anonymous kirjoitti
9.5.2022 - 17:28
Itse tein juuri (sinnepäin) tällä ohjeella, hyvän oloinen pohja on nyt taputeltuna. Esipaistan kyllä tämän niinkuin kaikki vastaavat nykyään. Ihanaa että on muisto vain kun nuorena jo tykkäsin tehdä esim. kinkku-parsakaalipiirakkaa ja vaikka kuinka tein eri ohjeiden mukaan ja paistoin kunnes pinta on jo aika tumma niin taikina oli vain pohjalta kypsynyt ja täytteen lähellä oleva osa aina hiukan raakaa tinttanaa. En ymmärtänyt miksi en osaa mutta nykyäänpä on hyvä ja kypsä pohja kun sitä vaan hiukan esipaistaa. On ihanaa kun piirakan voi silloin ottaa uunista kun täyte on valmista, eikä sitä tarvitse väkisin paistaa raa'an pohjan takia aina ns. liikaa. Kun pinta on kaunis ja täyte vielä mehevää niin voin ottaa piirakan ulos ja siitä kehtaa läehttää vaikka kaverille kuvan kun sen pohjan vaan kiltistti esipaistaa :)
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.