Anonyymi kirjoitti
26.1.2024 - 11:37
Tuorehiivan määrä on tässä viisinkertainen muihin netistä löytyviin Vappu Pimiän yön yli sämpylöiden ohjeisiin verrattuna. Aika hurja ero. Tein kuitenkin tämän ohjeen hiivamäärällä ja enimmäkseen vehnäjauhoista, lisäksi pari desiä kaurahiutaleita. Kohotus n. 16h jääkaapissa. Taikina oli hyvin löysää ja sitkeää, nostelin vain lusikoilla kököt pellille enkä edes yrittänyt muotoilla mitenkään. Isot sämpylät paistuivat 30 minuutissa rapeakuorisiksi, mutta sisältä pehmeiksi. Eli hyvä ohje, mutta hiivan määrä jäi silti ihmetyttämään. Ehkä kokeilen joku toinen kerta pienemmällä määrällä hiivaa ihan vertailun vuoksi.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.