UUTUUS: Myllyn Paras Kaura-härkäpapurouhe ja Kaurainen Sämpyläjauhoseos

Kaura-härkäpapurouhe lisäkkeeksi imeyttämällä neste rouheeseen

Kauratrendi jatkaa voittokulkuaan. Olemme tuoneet markkinoille kaksi uutta kauratuotetta: Kaura-härkäpapurouheen ja Kaurainen sämpyläjauhoseoksen. 

Proteiinipitoinen Kaura-härkäpapurouhe tarjoaa nykyaikaisen vaihtoehdon ateriakokonaisuuksiin

Kaura-härkäpapurouhe sisältää 80 % täysjyväkauraa ja 20 % härkäpapurouhetta. Tuote on runsaskuituinen sisältäen kuitua 9,8 g/100 g. Kaura-härkäpapurouhe sisältää myös beetaglukaania 3,3 g/100 g ja tämän ansiosta pakkauksessa on EU:n hyväksymä terveysväittämä kolesterolin alentamiseen liittyen.

Tuotetta voi käyttää riisin tapaan pääruokien lisäkkeenä tai vaikkapa erilaisten suolaisten piirakoiden täytteenä. Tuote kypsyy lisäkkeeksi noin 20 minuutissa. Keittämällä seosta noin 30 minuuttia saa aikaan myös ravinteikkaan puuron.

Myllyn Paras Kaura-härkäpapurouhe

Kaurainen sämpyläjauhoseoksesta valmistat reilusti kauraisen makuisia sämpylöitä

Kaurainen sämpyläjauho valmistetaan sekoittamalla keskenään vehnä- ja kaurajauhoja sekä rikottuja kaurasuurimoita ja -hiutaleita. Jauhoseoksesta syntyy kuohkeita sämpylöitä, joihin suurimot ja hiutaleet tuovat hyvän rakenteen. Sämpylöiden lisäksi jauho sopii mainiosti myös muiden leipien ja rieskojen leivontaan. Tuote on runsaskuituinen sisältäen kuitua 7,1 g/100 g.

Kaurainen sämpyläjauhoseos

 

Kaura-härkäpapurouhe lisukkeena Proteiinipitoiset pikasämpylät

Kuvien reseptit löydät täältä:
Kaura-härkäpapurouhe lisukkeeksi imeyttämällä neste rouheeseen
Proteiinipitoiset pikasämpylät

 

 

 

 

 

Tuote:

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.