Leivo kotiisi ihana pikkujoulu!

Cocktailpalat glögin kanssa: Suolapähkinä-suklaamoussesydämet, Avokadotähdet ja Viikuna-juustokuut

Ennen joulua vietetään vuoden pimeintä aikaa, saat siihen ihanaa tunnelmaa pienellä vaivalla. Kutsu ystäviä tai sukulaisia kylään, sytytä kynttilöitä ympäri kotia ja tarjoile näillä helpoilla ohjeilla leipomiasi suolaisia ja makeita herkkuja. Tai tee sama perheesi kanssa. Ehkäpä laitat vielä musiikin soimaan ja kaivat esiin jonkun kivan lautapelin tai visailun.

Cocktailpalat ovat käteviä leipoa pakastetaikinoista, juuri niistä samoista, joista jouluna leivotaan joulutortut ja -piparit. Voilla leivotusta Voitaikinasta syntyy lehteviin leivonnaisiin mehevimmät maut, mutta toki margariinipohjainen Torttu– tai Lehtitaikina maistuu hyvältä näissä pienissä suupaloissa, joiden täytteiden makuun on satsattu. Paista lehtevät suupalat etukäteen ilman täytettä. Muista, että lehtevästä taikinasta leivottujen leivonnaisten tulee olla mahdollisimman kylmiä, kun ne laitetaan kuumaan uunin, jotta lehtevyys säilyy. Paista piparit myös etukäteen, koska niiden tulee jäähtyä kunnolla ennen täyttämistä. Valitse voilla leivottu Perinteinen Piparkakkutaikina tai margariinipohjainen Laktoositon Piparitaikina.

Valitessasi täytteitä on hyvä tiedostaa erityisruokavaliot ja mieltymykset. Säästät omaa valmisteluaikaasi, kun täytät suupalat yhdessä vieraiden, sukulaisten tai perheen kanssa. Toki, jos oikein haluat hemmotella rakkaitasi, tee itse kaikki heille valmiiksi.

Katso reseptivinkkimme:

Cocktailpalat glögin kanssa

Sitrustäytteiset piparit

Tuote:

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.