Sydänpasta Melba

Sydänpasta Melba
  • Pastasalaatti voi olla myös makea herkku.
  • Keitä sydämenmuotoiset makaronit appelsiinimehussa, se raikastaa pastan maun. 
  • Salaatti valmistuu, kuten hedelmäsalaatti muuten.
  • Vaahtokarkit tulee lisätä lopuksi, jotta ne eivät löysty hedelmien joukossa.
  • Hyvä kastike kruunaa herkun. 
noin 4:lle
4dlappelsiinimehussa keitettyä Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
2dlsaksanpähkinöitä tms.
1tlkpersikoita (iso tlk, 480/820 g) tai 3 tuoretta
5dlvadelmia
150gvaahtokarkkeja
Lisäksi:
valmista suklaakastiketta
vaniljajäätelöä

Valmistusohje

Keitä Sydän Makaronit pussin ohjeen mukaisesti, muttei liian kypsäksi. Noin 2 desilitrasta raakaa makaronia tulee 4 desilitraa kypsää. Appelsiinimehussa keittäminen antaa raikkaan maun.

Huuhdo kylmällä vedellä lävikössä ja valuta neste pois. Kuutioi persikat. Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään, mutta lisää vaahtokarkit vasta juuri ennen tarjoilua.

VINKKI: Salaatti kannattaa tarjoilla suklaakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)