Riistapasteijat

Riistapasteijat

Voitaikinataskut ovat todella käteviä vierasvaroja, jotka sulavat nopeasti ja muuntautuvat vieraille tarjottavaksi esimerkiksi illanistujaisiin.  Tai miksi et valmistaisi pasteijoita vaikka perheelle perjantai-illan herkuksi!  Glögin kanssa toimii järisyttävän hyvin! Ja jos täytettä jää, voi sen nauttia sellaisenaan!

1-2pktMyllyn Paras Voitaikinataskuja
400gjauhelihaa (peura, hirvi tms.)
1sipuli
1valkosipulinkynsi
loraus öljyä
1dlMyllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
1dlMyllyn Paras Puuroriisiä
suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, (chilijauhetta)
Voiteluun:
munaa

Valmistusohje

Sulata taskut pakkauksen ohjeiden mukaan. Kypsennä riisit ja ohrat pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua sipulit ja kuullota ne öljyssä. Lisää sekaan jauheliha ja ruskista. Mausta jauheliha. Sekoita jauhelihaseos kypsään riisi-ohraan. Täytä taskut noin ruokalusikallisella täytettä ja painele saumat haarukkaa apuna käyttäen kiinni. Voitele pasteijat munalla, jonka rakenteen olet sekoittanut rikki.  Paista pasteijoita 200-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)