Lohta ja herneitä keltaisessa kastikkeessa

20 min, josta valmisteluaika 15 min
2-3:lle
300 | g | lohta |
1 | prk | simpukoita |
1-2 | tl | currya |
2 | rkl | rypsiöljyä |
200 | g | litteitä sokeriherneitä tai pakasteherneitä |
1-2 | dl | kookosmaitoa tai ruokakermaa |
suolaa | ||
150-200 | g | Myllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia |
tuoretta tilliä tai korianteria |
Valmistusohje
Laita pastavesi kiehumaan ja tarkista keittoaika pakkauksesta. Kastike valmistuu nopeasti. Leikkaa kala isohkoiksi kuutioiksi. Voit käyttää myös valmiiksi pakattuja kuutioita tai suikaleita.
Kuumenna öljy wokissa tai pannulla, lisää curry ja anna porista muutama sekunti. Lisää kalapalat ja kääntele varovasti. Lisää joukkoon kookosmaito tai ruokakerma ja tilkka simpukoiden lientä.
Valuta simpukat ja lisää ne sekä esikeitetyt (jos sokeriherneet ovat raakoja) tai sulaneet herneet. Kuumenna ja tarkista maku. Anna hautua pari minuuttia ennen pastan joukkoon sekoittamista.
Tarjoa alkupalaksi esim. kuorittuja porkkanoita.
Kommentoi reseptiä