Lohta ja herneitä keltaisessa kastikkeessa

Myllyn Paras
2-3:lle
300glohta
1prksimpukoita
1-2tlcurrya
2rklrypsiöljyä
200glitteitä sokeriherneitä tai pakasteherneitä
1-2dlkookosmaitoa tai ruokakermaa
suolaa
150-200gMyllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia
tuoretta tilliä tai korianteria

Valmistusohje

Laita pastavesi kiehumaan ja tarkista keittoaika pakkauksesta. Kastike valmistuu nopeasti. Leikkaa kala isohkoiksi kuutioiksi. Voit käyttää myös valmiiksi pakattuja kuutioita tai suikaleita. Kuumenna öljy wokissa tai pannulla, lisää curry ja anna porista muutama sekunti. Lisää kalapalat ja kääntele varovasti. Lisää joukkoon kookosmaito tai ruokakerma ja tilkka simpukoiden lientä. Valuta simpukat ja lisää ne sekä esikeitetyt (jos sokeriherneet ovat raakoja) tai sulaneet herneet. Kuumenna ja tarkista maku. Anna hautua pari minuuttia ennen pastan joukkoon sekoittamista. Tarjoa alkupalaksi esim. kuorittuja porkkanoita.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)