(Kermainen) chorizopasta

Chorizokermapasta
30 min, josta valmisteluaika 20 min
4:lle
300gMyllyn Paras Suora Tagliatellea
200gchorizo raakamakkaraa
1sipuli
1valkosipulinkynsi
mustapippuria
2dlruokakermaa
parmesaania

Valmistusohje

Viipaloi chorizo, hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kypsennä chorizoviipaileet pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

Keitä myös pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää pannulle chorizoviipaileiden joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli ja jatka kypsentämistä hetken ajan. Mausta mustapippurilla. Lisää lopuksi ruokakerma.

Viimeistele annos raastetulla parmesaanilla tai parmesaanilastuilla.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)