Meksikolainen salaatti, jossa leikattu kaura on maustettu tacomausteella. Salaattiin saa lisää potkua esimerkiksi jalapenoista.

Ainekset 10 annosta

0,5
dl
rypsiöljy
28
g
tacomausteseos
500
g
salaattisekoitus
200
g
punasipuli, siivutettu
400
g
avokado, kuutioitu
300
g
kurkku, kuutioitu ja kuorittu
300
g
paprika, kuutioitu
300
g
esikeitetty, tai pakaste maissi
0,5
dl
oliiviöljy

Ohje

  1. Keitä Myllyn Paras Ateriarouhe Leikattu Kaura kypsäksi kiehuvassa vedessä. Huuhtele leikattu kaura kylmällä vedellä. Valuta siivilässä.
  2. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle rypsiöljy ja leikattu kaura. Paista hetki ja lisää joukkoon tacomausteseos. Sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää tilkka vettä pannulle ja anna veden haihtua pois. Sekoita isossa astiassa keskenään pilkotut kasvikset ja salaattisekoitus.
  4. Lisää joukkoon lopuksi maustettu leikattu kaura. Annostele tarjoiluastiaan ja valuta päälle oliiviöljyä.
Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.