Ihanista levykakuista ja -piirakoista saat näppärästi entistäkin näyttävämpiä herkkuja. Koristele joko kokonainen kakku tai sopivan kokoinen annospala. Valmiiksi leikatusta annospalasta saa useamman cocktailpalan. Valitse koristeet kauden mukaan ja ihastuta kauniilla tarjoilulla!

Ainekset annosta

kermavaahtoa, laktoositon
marjoja

Ohje

  1. Sulata valmiiksi leikatusta levypiirakasta tarvittava määrä annospaloja.
  2. Leikkaa valmiit annospalat pienemmiksi cocktailpaloiksi.
  3. Asettele cocktailpalat kauniisti tarjoiluvadille ja koristele palat; pursota jokaisen pinnalle nokare kermavaahtoa ja asettele päälle haluamasi marja esim. mustikka tai punaviinimarja.
Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.