Voit korvata munamaidon tai valmiin kauramaidon Kauraliemellä, jonka sekoitat OATGOODSista sekä vedestä. 

OATGOODS Ruoanlaittoon lisää makaronilaatikon saantoa ja tuo makuun lisää täyteläisyyttä sekä ”kermamaisuutta”. Kypsennyksen jälkeen voit lisätä OATGOODS ripotuksen laatikon päälle ja kuorruttaa uunissa.

OATGOODS Ruoanlaittoon on runsaskuituinen sekä omega-3-rasvahappojen lähde.
 

Ainekset GN 1/1-65 vuoka annosta

Kauraliemi ja maustaminen:
3,2
l
vesi
0,003
kg
timjami
0,002
kg
mustapippuri, jauhettu
0,08
kg
lihaliemijauhe
(suola)
Mittaa vuokaan:
0,6
kg
naudan jauheliha, kypsä 0
TAI Härkäpapumuru, maustamaton
TAI Jalotofu paahtopala, maustettu, luomu
0,4
kg
porkkanaviipale, kuvioitu 6 mm, pakaste
0,4
kg
sipulikuutio, pakaste
Ripotus paistamisen jälkeen tai vuoan viereen:
0,02
kg
pastajuustoraaste (tai vegaaninen vaihtoehto)

Ohje

  1. Sekoita OATGOODS veteen ja lisää mausteet sekä liemijauhe.

  2. Mittaa raaka pasta, proteiini sekä kohmeiset porkkanat ja sipulit voideltuun vuokaan. Kaada kauraliemi vuokaan ja sekoita ainekset keskenään.

  3. Kypsennä esikuumennetussa uunissa, kuumennustoiminnolla tai yhdistelmäpaistolla 150 asteessa (50 % höyry) noin 50 minuuttia.

  4. Anna vetäytyä lämpökaapissa. Suuret määrät voit valmistaa sekoittavassa padassa.

  5. Sekoita OATGOODS ja juustoraaste, ripottele vuoan päälle juuri ennen tarjoilua tai tarjoa se erikseen.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.