Haettu sivustolta 3.12.2023 Cocktail-riisipiirakka chorizolla Cocktail-riisipiirakka chorizolla Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Myllyn Paras Cocktail-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, riisitäytteinen rapeakuorinen pieni cocktailpiirakka. Pienellä tuunauksella saat helposti pientä purtavaa vaikka kokousvieraille tai vitriiniin. Ainekset annosta Myllyn Paras Cocktail-riisipiirakka yrttituorejuusto, laktoositon chorizo fetajuusto, laktoositon oliivi ruohosipuli Ohje Piirakat paistetaan jäisenä 250-asteisessa uunissa n. 20 min. Paistetut piirakat voi voidella voisulalla tai kasviöljyllä. Pursota yrttituorejuusto piirakan päälle,kun piirakka kypsä ja jäähtynyt. Asettele chorizo, fetajuusto, oliivit ja ruohosipuli kauniisti piirakan päälle. Resepti: Myllyn Paras Oy
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Cocktail-riisipiirakka fetajuustolla ja avokadolla Kuva Hot horiatiki -piirakka Kuva Curryparsa-pekonismörrebrød
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua