Myllyn Paras Cocktail-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, riisitäytteinen rapeakuorinen pieni cocktailpiirakka. Pienellä tuunauksella saat helposti pientä purtavaa vaikka kokousvieraille tai vitriiniin.

Ainekset annosta

yrttituorejuusto, laktoositon
chorizo
fetajuusto, laktoositon
oliivi
ruohosipuli

Ohje

  1. Piirakat paistetaan jäisenä 250-asteisessa uunissa n. 20 min. Paistetut piirakat voi voidella voisulalla tai kasviöljyllä.
  2. Pursota yrttituorejuusto piirakan päälle,kun piirakka kypsä ja jäähtynyt.
  3. Asettele chorizo, fetajuusto, oliivit ja ruohosipuli kauniisti piirakan päälle.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.