Sulata voi. Lisää kuivien aineiden joukkoon kananmuna, kerma ja voisula.
Sekoita tasaiseksi ja levitä taikina voideltuun torttupohjavuokaan (halkaisija noin 25 cm).
Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Kumoa hieman jäähtynyt pohja tarjoiluastialle.
Levitä hillo jäähtyneen pohjan päälle.
Tarvittaessa pilko marjoja.
Levitä noin 2/3 marjoista hillon päälle.
Vatkaa kerma vaahdoksi yhdessä vaniljasokerin sekä tomusokerin kanssa ja lusikoi kermavaahto pursotinpussiin. Pursota kermasta kauniita ruusukkeita marjojen päälle.
Koristele kakku vielä marjoilla ja sitruunamelissan lehdillä.
VINKKI! Jos haluat pohjasta paksumman, voit tehdä kaksinkertaisen pohjareseptin. Voit myös paistaa torttupohjan kakkuvuoassa, jos torttupohjavuokaa ei ole käytössäsi. Kermavaahdonkin voi lusikoida marjojen päälle, jos haluat päästä oikein helpolla.
Kommentteja ja keskustelua