Anonyymi kirjoitti
4.3.2013 - 19:14
Tämä ohje on tuiki tavallinen, jota olen käyttänyt yli 40 vuotta tehdessäni tavallisia täytekakkuja! Suosittelen mittoihin 5 kananmunaa ja saman verran jauhoja sekä sokeria vain näiden mitoista puolet. Mittalasina käytän ns. olut tuoppeja. Paisto keskitasolla ja seuranta päällä n. 10 min jälkeen! Taikinan tiiveys riippuu paljon kananmunan rakenteesta, jos jää löysäksi lisää hieman jauhoja. Itse käytän yleiskonetta, nostan vispilän ylös ja seuraan taikinan valumista vispilästä kulhoon, jonka mukaan toimin! Sekoitan aina kaikki kuivat aineet keskenään sihdin kautta paitsi jauhoja! Onnea kokeiluihin toivottaa Vaari
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.