Anonymous kirjoitti
1.3.2017 - 11:09
Pohjan taikina on aika tönkköä eikä ollenkaan helppoa levitttää leivinpaperille tasaisesti. Pohjan sokerimäärä on myös aika iso, jonka vuoksi pohja on ehkä hieman liian makea, ainakin omaan makuuni. Meidän uunin pellillämme kun kyseisen piirakan valmistaa, ei täytemäärä riitä peittämään hilloja samalla tavoin kuin reseptin kuvassa ja piirakan pintaan jää ikävän näköisiä "laikkuja" joissa on vain vähän täytettä. Lisäksi täytettä valmistaessa sulatettu valkosuklaa meinaa jähmettyä isompiin paakkuihin kun sen kaataa muiden täyteeseeen tulevien ainesten joukkoon. Paiston jälkeen piirakan pinnasta sitten erottuukin erillisiä valkosuklaapaakkuja, mikä ei ole varmastikaan tarkoitus, eikä se näytä kauniilta. Tähän ongelmaan voisi auttaa se, että täyteseosta vatkaa voimakkaasti (vaikka sähkövatkaimella) samaan aikaan kun sulaa valkosuklaata kaataa sen joukkoon. Piirakkaa itsessään maistuu ihan hyvältä, mitenkään esteettisen näköinen se ei kuitenkaan ole. Kiva resepti: sillä saa hyvin käytettyä pakasteeseen lojumaan jääneet hillat.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.