Anonyymi kirjoitti
27.3.2014 - 11:17
Mahtava ja helppo resepti! Kakusta tuli supermehevä. Puoli tuntia uunissa ja kakku oli vielä taikinainen ja löllö sisältä mut 35-40 min ja olikin jo täydellinen, eli aika tarkkana kannattaa olla ajan kans, hyvä kun tuntee oman uuninsa.
Pistin kuorrutteeseen muutaman pätkispalan, fazerin sinistä ja tummaa suklaata sekasin, maku on suussa sulava :) itse käytin lasivuokaa halkaisijaltaan 27 cm, luulen että pienempään vuokaan mahdutettuna olis ollu ehkä turhan paksu, nyt tuli juuri sopiva.
Itse käytin kermaviiliä reseptissä, osaako joku kertoa millä lailla jogurtti vaikuttaa makuun/koostumukseen? Jos vaikka sitä sit kokeilis seuraavaks
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.