Anonymous kirjoitti
8.7.2019 - 12:29
Kakun lässähtämiseen on useimmiten syynä huonosti vatkattu muna-sokerivaahto (10min kun jaksaa vaahdottaa niin yleensä tulee hyvä) tai liiallinen määrä leivinjauhetta, jolloin kakku kohoaa liian nopeasti ja sitten lässähtää. Vuoan tärähdys ei ole syynä lässähdykseen, itse pudotan tarkoituksella vuoan ennen paistoa pöytään noin 20cm korkeudelta, jotta isoimmat ilmakuplat poistuvat ja kakku paistuu tasaisemmin. Ohjeen vuokakoko on turhan iso neljän munan kakulle, 22-24cm on sopiva. Myös korppujauhotus on turhaa, se tekee vain kovan pinnan kakkupohjaan. Hyvään ehjäpintaiseen vuokaan riittää kyllä huolellinen voitelu.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.