Anonymous kirjoitti
2.11.2018 - 22:19
Onnistui ja hyvin! :)

Vaahdottelin kananmunat oikein urakalla ja huolella (ei nyt ihan marengiksi, mutta paksuksi vaahdoksi) ja lisäsin sitten sokerin ja lopuksi jauhon. Tuli oikein kuohkeaa ja sienimäistä, mutta myös sillä tavalla jämptiä että sai helpolla leikattua ylimääräiset "kannet" pois.

Kumosin kakut vuoista saman tien kun uunista otin, hyvin onnistui eikä tarttunut kiinni, ei myöskään lässähtänyt.

Tein kolme pyöreää vuoallista kerroskakkua varten. Siihen meni yllättävän paljon aineksia, 12 munaa ja 4 lasillista sokeria ja jauhoa kutakin. Siinä oli ehkä hiukan ylimääräistäkin että olisi oikeastaan saanut tuolla neljä vuoallista, en ottanut huomioon että taikina kohoaisi uunissa niin paljon! :D

Eli juu, aina yksi lasitrio per vuoka. Tulihan muhkeaa kun änkesin neljännen lasitrion kolmen vuoan kakkuun.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.