Anonymous kirjoitti
14.4.2022 - 13:24
Herkuttelija 80 v. 14.4.2022
Oikein hyvä resepti! Tattari jauho on ehdottomasti perinteinen blinijauho. Hyvä idea on lisätä vielä toinen kananmuna ja loraus kermaa tai olutta. Resepti on lähellä äidiltäni saamaani reseptiä. Hänen reseptinsä oli tsaarinajalta, jolloin hän syntyi. Blinit tulee ehdottomasti paistaa kirkastetussa voissa, jota levitetään myös blinille. Osa haluaa lisäkkeeksi mätiä, sipulisilppua, graavilohta, munavoita ja smetanaa. Nuorempi porukkaa suosii lisäksi voimakasta jauhelihakastiketta ja munavoita. On kokeiltu myös vadelmahilloa ja kermavaahtoa. Mmmm! Olen omalle perheelleni tehnyt blinejä melkein joka vuosi yli 50 vuoden ajan. Mamin blinikekkereille on vuosien mittaan osallistunut aina vaan uusia jälkeläisiä. Tänä vuonna syömme blinit pääsiäisenä laskiaisen sijasta. Perheen ikähaitari on 3v - 80v ja tasavuosiakin juhlitaan useita, kun pandemia helpottaa!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.