Talon Kermakakku

talon_kermakakku_800.jpg
1kplMyllyn Paras Mansikkainen Levykakku (2000 g)
200gmansikoita
reilu kourallinen paahdettuja mantelilastuja

Valmistusohje

Ota Mansikkainen levykakku sulamaan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja laita se pursottimeen. Peitä kakun reunat ja kehystä kakun pinta kermavaahdolla. Leikkaa mansikat neljään osaan ja asettele lohkot koristeiksi kakun reunoille. Ripottele lopuksi mantelilastuja kermavaahdon ja mansikoiden päälle.

VINKKI:
Paahdetuilla mantelilastuilla saat kakustasi kauniimman ja eloisamman. Mantelilastut on helppo paahtaa tavallisessa uunissa. Levitä mantelilastut leivinpaperille ja paahda 225-asteisessa uunissa 3–4 minuuttia.


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)