Klassinen Talon kermakakku valmistuu Myllyn Paras Mansikkalevykakusta. Viimeistele tuoreilla mansikoilla sekä tuhdilla kermavaahdolla. Levykakku on valmiiksi leikattu 21 palaan.

Ainekset 21 annosta

200
g
mansikoita
reilu kourallinen paahdettuja mantelilastuja
kermavaahtoa

Ohje

  1. Ota Mansikkalevykakku sulamaan.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja laita se pursottimeen.
  3. Peitä kakun reunat ja kehystä kakun pinta kermavaahdolla.
  4. Leikkaa mansikat neljään osaan ja asettele lohkot koristeiksi kakun reunoille.
  5. Ripottele lopuksi mantelilastuja kermavaahdon ja mansikoiden päälle.

VINKKI: Paahdetuilla mantelilastuilla saat kakustasi kauniimman ja eloisamman. Mantelilastut on helppo paahtaa tavallisessa uunissa. Levitä mantelilastut leivinpaperille ja paahda 225-asteisessa uunissa 3–4 minuuttia.

Resepti:
Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.