Klassinen Talon kermakakku valmistuu Myllyn Paras Mansikkalevykakusta. Viimeistele tuoreilla mansikoilla sekä tuhdilla kermavaahdolla. Levykakku on valmiiksi leikattu 21 palaan.
Peitä kakun reunat ja kehystä kakun pinta kermavaahdolla.
Leikkaa mansikat neljään osaan ja asettele lohkot koristeiksi kakun reunoille.
Ripottele lopuksi mantelilastuja kermavaahdon ja mansikoiden päälle.
VINKKI: Paahdetuilla mantelilastuilla saat kakustasi kauniimman ja eloisamman. Mantelilastut on helppo paahtaa tavallisessa uunissa. Levitä mantelilastut leivinpaperille ja paahda 225-asteisessa uunissa 3–4 minuuttia.
Resepti:
Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".