Myllyn Paras Voitaikinalevystä saat muotoiltua näppärästi savuporotäytteiset briochit, jotka maistuvat varmasti pienenä suolaisena suupala.

Ainekset 15 kpl annosta

Täyte:
250
g
savuporosulate- tai -tuorejuustoa
200
g
savuporoleikkelettä
2
punaista (suippo)paprikaa
2
punasipulia
1-2
tl
mustapippurirouhetta
1
rkl
tuoretta rosmarinia hienonnettuna

Ohje

  1. Levitä taikinalevy sulamaan. Älä sulata taikinalevyä liikaa, jotta täytteen levitys on helpompaa. 
  2. Kuutioi leikkele, paprikat ja sipulit. Levitä taikinalevylle huoneenlämpöistä tuorejuustoa, savuporo-, paprika- ja sipulikuutioita sekä mausteita.
  3. Kääri levy rullalle, nipistä sauma kiinni rullan alle kostutetuin käsin. Leikkaa rulla n. 2 cm viipaleiksi ja laita ne kumolleen leivinpaperille uunipellille tai voidellun muffinipellin koloihin.
  4. Paista 225-asteissa uunissa tai 200-asteisessa kiertoilmauunissa 15-20 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Savuporon tilalla voi käyttää kalkkunaleikkelettä tai savulohta, huomioi se myös juuston valinnassa sopivaksi em. makuun.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.