Tarjoile leipätikut salaatin tai höyryävän keiton kera. Ruisgrissinit sopivat myös naposteltavaksi ennen ruokaa ja cocktailpöytiin

Ainekset n. 30 kpl annosta

100
g
parmesaanijustoraastetta, laktoositon
1
muna

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan. Leikkaa hetken aikaa sulaneesta ruistaikinasta noin 2 - 3 mm:n levyisiä viipaleita terävällä veitsellä tai taikinapyörällä.
  2. Kierittele taikinaviipaleet kierteelle ja kääntele tikut ensin munamassassa ja sen jälkeen parmesaaniraasteessa.
  3. Paista 220-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia. Tarjoile leipätikut salaatin tai höyryävän keiton kera. Sopivat myös naposteltavaksi ennen ruokaa ja cocktailpöytiin

VINKKI: Voit maustaa juustoraasteen esim. chilillä tai rosmariinilla, näin saat erimakuisia kierteitä.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.