Kaunis tarjottava vitriiniin tai kahvituksiin syntyy vaivattomasti koristelemalla sulatusvalmiita levykakkuja! Mustaherukkalevykakussa on ohuella kakkupohjalla runsas mustaherukkamoussetäyte ja päällä kirkas mustaherukkahyytelökerros. Levykakku on valmiiksi paloiteltu 24 palaan.

Ainekset 24 annosta

2
dl
kermaa
sokeroituja manteleita

Ohje

  1. Ota Mustaherukkalevykakku sulamaan.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Pursota kermavaahtoa ristikkomaisesti kakun pinnalle.
  3. Rouhi sokeroidut mantelit karkeaksi rouheeksi ja viimeistele kakku parilla kourallisella rouhetta.
Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.