Myllyn Paras levykakut on helppo käyttää sellaisinaan sulatuksen jälkeen tai koristella näyttävämmäksi tuoreilla marjoilla tai syötävillä kukilla. 

Ainekset annosta

vaahdotettava vaniljavaahto, laktoositon
tuoreita pensasmustikoita
mintunlehtiä
syötäviä kukkia

Ohje

  1. Koristele valmiiksi paloiteltu Mustikkalevypiirakka vaniljavaahdolla, tuoreilla pensasmustikoilla, mintunlehdillä ja syötävillä kukilla.
  2. Vaahdota vaniljavaahto ja aseta pursotinpussiin. Pursota vaniljavaahto Mustikkalevypiirakan päälle.
  3. Asettele sen jälkeen vaniljavaahdon päälle mintunlehdet, tuoreet mustikat ja syötävät kukat.
Resepti:

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.