Koukuttavan herkullisen focaccian valmistat helposti Myllyn Paras Pizzataikinalevystä. Perinteisesti öljyn ja sormisuolan lisäksi täytteessä maistuvat kirsikkatomaatit, oliiviit sekä tuoreet yrtit.  

Ainekset annosta

yrttiöljyä (oliivi- ja rypsiöljyä sekä hienonnettuja yrttejä maun mukaan)
kirsikkatomaatteja
yrttejä (basilika, rosmariini tms.)
oliiveja
sormisuolaa

Ohje

  1. Nosta pizzapohja pellille ja suojaa kelmulla. Laita pelti kylmiöön yön yli.
  2. Ota seuraavana päivänä huoneenlämpöön, anna kohota noin tunti.
  3. Öljyä pinta, painelepohjaan sormilla kuoppia ja lisää haluamasi täytteet sekä suola.
  4. Paista ensin höyrypaistolla 175°C 5 min. Ota höyry pois ja nosta lämpö 200°C ja paista 5 minuuuttia. Toinen vaihtoehto nostattaa uunissa 38°C höyry 50% puoli tuntia. Paisto 200°C 10 min.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.