Maapähkinäkeksit

Maapähkinäkeksit
16-24 kpl
0,2kgmaapähkinävoita
0,2kgvoita
0,3kgruokokidesokeria
4kananmunaa
0,2kgMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
0,005kgleivinjauhetta
0,005kgsuolaa

Valmistusohje

Vaahdota rasva, maapähkinävoi ja sokeri keskenään. Lisää yksitellen kananmunat ja jatka vaahdotusta. Lisää siivilän läpi jauhot, leivinjauhe ja suola. Nostele taikina sekaisin.

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja nosta taikina kylmään hetkeksi tässä välissä, jotta taikinaa on helpompi käsitellä. Ota taikinasta noin 1-2 rkl kokoisia paloja ja pyöritä niistä palloja. Painele pallot sitten kekseiksi haarukalla ja paista uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia. Nosta uunista ja anna jäähtyä.

Keksit sopivat hyvin pieneksi makeaksi kokoustarjottavaksi.

Resepti:
Alexander Trivedi, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)