Sulavi on kypsä, valmiiksi voideltu riisipiirakka. Vain sulatus ennen tarjoilua. Kokeile täytteeksi esim. tuorejuustoa perinteisen munavoin sijaan!

Ainekset annosta

yrttituorejuustoa, laktoositon
graavilohta
avokadon siivuja
paahdettuja kurpitsansiemeniä
passionissa marinoituja katkarapuja
porkkanoita

Ohje

  1. Sulata Sulavi Riisipiirakka. Levitä päälle yrttituorejuustoa.
  2. Asettele juuston päälle kauniista graavilohisuikaleita, avokadon siivuja, paahdettuja kurpitsansiemeniä, passionissa marinoituja katkarapuja sekä porkkanasiivusta tehty viuhka. Viuhkan valmistat helposti; suikaloi porkkanat ohuiksi siivuiksi ja tee niistä nippu.
  3. Sido nippu lenkiksi esim. ruohosipulilla.
Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.