Lohi Sulavi

lohi_sulavi.jpg
  • Sulavi on kypsä, valmiiksi voideltu riisipiirakka.
  • Vain sulatus ennen tarjoilua!
  • Kokeile täytteeksi esim. tuorejuustoa perinteisen munavoin sijaan!
Myllyn Paras Sulavi Riisipiirakoita (60 g)
yrttituorejuustoa
graavilohta
avokadon siivuja
paahdettuja kurpitsansiemeniä
passionissa marinoituja katkarapuja
porkkanoita

Valmistusohje

Sulata Sulavi Riisipiirakka. Levitä päälle yrttituorejuustoa. Asettele juuston päälle kauniista graavilohisuikaleita, avokadon siivuja, paahdettuja kurpitsansiemeniä, passionissa marinoituja katkarapuja sekä porkkanasiivusta tehty viuhka. Viuhkan valmistat helposti; suikaloi porkkanat ohuiksi siivuiksi ja tee niistä nippu. Sido nippu lenkiksi esim. ruohosipulilla.

Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)