Lehtevät Vadelma-Sydänleivokset

lehtevat_vadelmasydanleivokset_sk_800.jpg
24:lle
2kplMyllyn Paras GN-Voitaikinalevy (2 x 750 g)
Väliin:
500gvadelmia
Täytevaahto:
1dlsokeria
2tlvaniljasokeria
500gmaitorahkaa
n. 3rklvadelmalikööriä
Kuorrute:

Valmistusohje

Ota kohmeisesta taikinasta isohkolla sydänmuotilla sydämiä. Paista lehteviksi 200-asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia. Valmista täytevaahto. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi. Lisää rahka, mausta liköörillä.

Halkaise sydämet. Levitä alimmaksi tuleville paloille ohut kerros vadelmasurvosta tai -hilloa ja sen päälle vadelmia ja reilusti kermarahkavaahtoa. Nosta päällyspala paikoilleen. Sihtaa leivoksille lopuksi punaista tomusokeria.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)