Haettu sivustolta 4.10.2024 Siirappiset jyväsämpylät Siirappiset jyväsämpylät Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon
Tehdään jyväisestä sekaleipätaikinasta sämpylöitä ja viedään ne seuraavalle tasolle voitelemalla sämpylät voi-siirappiseoksella. Makeaa, tahmeaa, herkullista ja rapeaa. Ainekset 10 hengelle annosta 3 kpl Myllyn Paras Jyväinen sekaleipätaikina 50 g voita, laktoositon 100 g tumma siirappi 1 dl pellavansiemen Ohje Sulata Myllyn Paras Jyväiset Sekaleipätaikinat huoneenlämmössä n. 4 h. Leivo taikinasta sämpylöitä leivinpaperoidulle uunipellille. Kohota sämpylät. Paista sämpylät 200°C asteisessa uunissa 10–12 minuuttia, kunnes kypsiä. Laita kattilaan tumma siirappi ja voi. Kiehauta. Voitele sämpylät voi-siirappiseoksella. Ripottele sämpylöiden päälle pellavansiemeniä. Resepti: 12kuukautta
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua