Juustosämpylän sisään saadaan Italia makuineen ja väreineen, kun käytetään pestoa, mozzarellaa. tomaattia ja mozzarellaa.

Huom! Mortadella ja pesto sisältää pähkinää. Voidaan korvata basilikakreemillä ja ilmakuivatulla kinkulla.

Ainekset 10 hengelle annosta

400
g
tuorejuusto, laktoositon
100
g
pestokastike
20
kpl
mortadella kinkkusiivu
20
kpl
mozzarellajuustosiivu, laktoositon
20
kpl
tomaattisiivu
1
rku
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Sulata Myllyn Paras Lippa Juustosämpylöitä n. 1 h huoneenlämmössä. Sekoita tuorejuusto ja pestokastike.
  2. Levitä pesto-tuorejuustoa sämpylöiden väliin. Aseta sämpylöiden väliin kaksi kappaletta kinkkusiivuja, kaksi kappaletta tomaattisiivuja ja kaksi kappaletta mozzarellasiivuja.
  3. Laita leipien väliin lopuksi tuoreita basilikanlehtiä.
Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.