Juustoleipä eli Georgian lahja maailmalle. Kruusialaiseen keittiöön kuuluva perinteinen Khachapuri eli Hatsapuri syntyy vaivattomasti Kauraisesta Leipätaikinasta ja fetasta sekä mozzarellasta. Voisula viimeistelee tämän tuhdin leivän.
Sulata Myllyn Paras Kaurainen Leipätaikina huoneenlämmössä n. 3 h.
Kaulitse leipätaikinat pyöreän muotoisiksi, halkaisijaltaan n. 25–30 cm.
Sekoita kulhossa hyvin feta ja mozzarella. Laita juustoseosta 150 g per leipätaikina. Nostele leipätaikinan reuna keskelle ja purista tiiviisti yhteen.
Kaulitse uudelleen pyöreäksi ja halutun kokoiseksi. Paista 215 C asteisessa uunissa n. 20–25 minuuttia, kunnes pinta hieman ruskistunut. Sulata voi kattilassa ja sivele kuumien leipien päälle. Nautitaan lämpimänä.
Kommentteja ja keskustelua