Karpalolevykakku on kaunis tarjottava ja pienellä tuunauksella siitä saa todellä näyttävän! Karpalolevykakussa on ohuella kakkupohjalla runsas karpalomoussetäyte ja päällä kirkas karpalohyytelökerros. Levykakku on valmiiksi paloiteltu 18 palaan, jotka on myös helppo puolittaa kakun ollessa vielä kohmeinen. 

Ainekset 36 annosta

manteleita
sokeroituja karpaloita

Ohje

  1. Ota Karpalolevykakku sulamaan.
  2. Leikkaa kohmeisen kakun annospalat puoliksi.
  3. Pyörittele karpalot tomusokerissa. Sulata valkosuklaa varovasti mikroaaltouunissa.
  4. Spritsaa sula valkosuklaa ristikoksi leivospalan päälle. Viimeistele sokeroiduilla karpaloilla ja rouhituilla manteleilla.
Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.