Marjahoukutukset

marjahoukutukset_800.jpg
  • Ihanista kakuista ja piirakoista saat näppärästi entistäkin näyttävämpiä herkkuja
  • Koristele joko kokonainen kakku tai sopivan kokoinen annospala
  • Valmiiksi leikatusta annospalasta saa useamman cocktailpalan
  • Valitse koristeet kauden mukaan ja ihastuta kauniilla tarjoilulla!

Valmistusohje

Sulata valmiiksi leikatusta levypiirakasta tarvittava määrä annospaloja. Leikkaa valmiit annospalat pienemmiksi cocktailpaloiksi. Asettele cocktailpalat kauniisti tarjoiluvadille ja koristele palat; pursota jokaisen pinnalle nokare kermavaahtoa ja asettele päälle haluamasi marja esim. mustikka tai punaviinimarja.

Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)