Mantelinen Mansikkaleivos

mantelinen_mansikkaleivos_800.jpg
  • Ihanista kakuista ja piirakoista saat näppärästi entistäkin näyttävämpiä herkkuja
  • Koristele joko kokonainen kakku tai sopivan kokoinen annospala
  • Valitse koristeet kauden mukaan ja ihastuta kauniilla tarjoilulla!
1kplMyllyn Paras Mansikkainen Levykakku (2000 g)
mantelilastuja
kermavaahtoa
marjoja

Valmistusohje

Sulata valmiiksi leikatusta kakusta tarvittava määrä annospaloja. Koristele palojen sivut mantelilastuilla. Pursota pinnalle kermavaahtoa ja lisää mukaan marjoja. Voit esim. asetella mansikan siivuja pystyyn kermavaahdon keskelle.

Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)