Pienellä tuunaamisella saat näyttävyyttä levykakkuihin. Tässä reseptissä Gluteeniton Lakritsi-sitruunalevykakku koristellaan kermavaahdolla, lakupaloilla ja sitruunankuorella.

Ainekset annosta

kermaa, laktoositon
lakritsikarkkeja
sitruuna

Ohje

  1. Koristele valmiiksi paloiteltu Lakritsi-sitruunalevykakku kermavaahdolla, lakupaloilla ja sitruunankuorella.
  2. Vaahdota kerma ja aseta pursotinpussiin. Pursota kermavaahtoa Lakritsi-sitruunalevykakun kaikille reunoille.
  3. Raasta sitruunan kuorta.
  4. Aseta kermavaahdon jälkeen kakun päälle lakupalat ja sitruunankuori.
Resepti:
Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.