Hedelmäinen kastike spagetille tai tummalle makaronille

Myllyn Paras -reseptilogo
noin 25:lle, noin 130 g pastaa + noin 170 g kastiketta
1,5kgMyllyn Paras Spagettia
tai Tummaa Makaronia
n. 8lvettä
1rklsuolaa
Kastike:
1,5kgmarinoituja naudan tai broilerin fileesuikaleita
500ghienonnettua pakastesipulia
20glihaliemijauhetta tai fondia
10gviherpippuria
1,2lomenatuoremehua
400gsäilykemandariineja tai viinirypäleitä
400gbanaania
400gomenaa
300gkevyt sinihomejuustoa tai pippurituorejuustoa

Valmistusohje

Kuullota öljyssä fileesuikaleet ja sipulisilppu. Lisää muut aineet ohjeen järjestyksessä. Anna kypsyä, lisää lopuksi pieniksi pilkotut hedelmät ja kevyt tuorejuusto.

Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras Spagetin tai Myllyn Paras Tumman Makaronin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)