Ainekset annosta

700
g
kypsää jauhelihaa muruna
250
g
pakastesipulikuutiota
600
g
pakastekasvissekoitusta
300
g
pakastetomaattikuutiota
15
g
suolaa
4
g
mustapippurirouhetta
6
g
yrttimauste- tai chilimaustesekoitusta
150
g
juustoraastetta
3,2
Litraa
käyttövalmista kasvis- tai lihalientä

Ohje

1. Mittaa makaronit, kasvikset ja mausteet GN-vuokaan, sekoita huolellisesti.

2. Ripottele juustoraaste aineksien päälle. 

3. Siirrä vuoka johdinvaunuun, kaada liemi päälle ja työnnä vaunu uuniin.

4. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 asteessa 40–50 minuuttia. Uuni ja uunin täyttöaste vaikuttaa kypsennysaikaan, tarkkaile paistoa ja tee tarvittavat muutokset paistoaikaan ja 
-lämpötilaan.

5. Siirrä vuoat lämpökaappiin, laita kannet päälle ja anna makujen vetäytyä 15–20 minuuttia ennen tarjoilua. 

6. Tarjoa raikkaan salaatin ja ketsupin tai makean ja vahvan chilikastikkeen kera. 
 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.