Käyttöohje

Nyyttiwienerpohjat sulatetaan hitaasti kylmiössä. Täytteet pursotetaan ja wienerit nostatetaan 50 min +30 - +36 °C lämmössä. Paistetaan 230–240 °C uunissa 12–15 min. Paiston jälkeen wienerit voi koristella esim. pomadalla.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), vesi, KANANMUNA, sokeri, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, suola, aromi, emulgointiaine (E472e), väri (beta-karoteeni).

VETEMJÖL, vegetabiliskt fett och olja (palm, ryps), vatten, ÄGG, socker, jäst, VETEGLUTEN, salt, aromämne, emulgeringsmedel (E472e), färg (betakaroten).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja maitotuotteita.

Kan innehålla spår av soja, sesamfrö och mjölprodukter.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(60 g)
DI﹡
energia1557 kJ934 kJ
energia373 kcal223 kcal11 %﹡
Rasva24 g15 g21 %﹡
josta tyydyttynyttä11 g6.8 g34 %﹡
hiilihydraatit31 g18 g7 %﹡
josta sokereita3.5 g2.1 g2 %﹡
ravintokuitu2 g1.2 g
proteiini7.3 g4.4 g9 %﹡
suola0.934 g0.56 g9 %﹡
laktoosi0 g0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päiväykseen asti, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Lisätiedot

Keskusliikenumerot

Heinon TukkuKesproMeira NovaPatu TukkuritWihuri
213448686417700068348
Tuotteen valmiusaste:
Raakapakaste
Käyttökohde:

Sopii wienereiden leipomiseen suurkeittiöissä, ravintoloissa ja leipomoissa.

Lavatiedot

Tuotenumero

6834

GTIN-koodi

6417700068348

Lavatiedot

EUR-lava, Myyntieriä 24 kpl, 4 me/kerros, 6 kerrosta

Pakkauksen nettopaino

9 kg

Pakkauksen hävittäminen

-