Käyttöohje

Levypiirakka sulatetaan pakkauksessaan huoneenlämmössä n. vuorokauden ajan tai erilleen otettuna huoneenlämmössä n. kahden tunnin ajan.

Ainekset

Mansikka (14%), raparperi (14%), VEHNÄJAUHO, kasviöljy (rypsi, palmu, rapsi), vesi, sokeri, glukoosisiirappi, VEHNÄTÄRKKELYS, KOKOMUNAJAUHE, MUNANVALKUAISJAUHE, nostatusaineet (E500, E450), suola, stabilointiaine (E466), väri (E160a), aromi.

Jordgubb (14%), rabarber (14%), VETEMJÖL, vegetabilisk olja (ryps, palm, raps), vatten, socker, glukossirap, VETETÄRKELSE, HELÄGGSPULVER, ÄGGVITEPULVER, jäsningsämnen (E500, E450), salt, förtjockningsmedel (E466), livsmedelsfärg (E160a), arom.

 

Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia.

Kan innehålla spår av mandel.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(60 g)
DI﹡
energia1467 kJ880 kJ
energia350 kcal210 kcal11 %﹡
Rasva19 g11 g16 %﹡
josta tyydyttynyttä2.5 g1.5 g8 %﹡
hiilihydraatit42 g25 g10 %﹡
josta sokereita19 g11 g12 %﹡
ravintokuitu1.7 g1 g
proteiini4.1 g2.5 g5 %﹡
suola0.6 g0.36 g6 %﹡
laktoosi0 g0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytyslämpötila -18–25°C. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 1 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 14 vrk, kylmiössä (n. +5 °C) 7 vrk ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Lisätiedot

Keskusliikenumerot

Heinon TukkuKesproMeira NovaPatu TukkuritWihuri
49980620790896107435864177000691160499806
Tuotteen valmiusaste:
Kypsäpakaste
Käyttökohde:

Suurkeittiöille, kahviloille, ravintoloille ja leipomoille sekä kenttäolosuhteisiin, joissa ei ole paistomahdollisuutta.

Lavatiedot

Tuotenumero

6911

GTIN-koodi

6417700069116

Lavatiedot

EURO-lava, Myyntieriä 42 kpl, 7 me/kerros, 6 kerrosta

Pakkauksen nettopaino

3.75 kg

Pakkauksen hävittäminen

-