
Gnocchi Makaroni 7 kg
Myllyn Paras Gnocchi Makaroni, iso simpukka, valmistetaan durumvehnäjauhosta ja vedestä. Makaroni valmistetaan pastanvalmistuslinjalla, jolloin pystytään käyttämään myös kotimaista vehnää pastanvalmistukseen.
Myllyn Paras Gnocchi Makaroni, iso simpukka, valmistetaan durumvehnäjauhosta ja vedestä. Makaroni valmistetaan pastanvalmistuslinjalla, jolloin pystytään käyttämään myös kotimaista vehnää pastanvalmistukseen.
Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään 7-9 min. Valutetaan lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.
DURUMVEHNÄJAUHO, vesi.
DURUMVETEMJÖL, vatten.
100 g | Annos (80 g) | DI﹡ | |
---|---|---|---|
energia | 1448 kJ | 1158 kJ | 14 %﹡ |
energia | 346 kcal | 277 kcal | 14 %﹡ |
Rasva | 2 g | 1.6 g | 2 %﹡ |
josta tyydyttynyttä | 0.4 g | 0.3 g | 2 %﹡ |
hiilihydraatit | 64.9 g | 51.9 g | 20 %﹡ |
josta sokereita | 3.5 g | 2.8 g | 3 %﹡ |
ravintokuitu | 4 g | 3.2 g | |
proteiini | 14 g | 11.2 g | 22 %﹡ |
suola | 0.012 g | 0.01 g | < 1 %﹡ |
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä.
Heinon Tukku | Kespro | Meira Nova | Patu Tukkurit | Wihuri |
---|---|---|---|---|
78266 | 6417700051463 |
Sopii hyvin kaikkiin makaroniruokiin: paistoksiin, patoihin, keittoihin, salaatteihin ja sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Paperisäkki, voidaan kierrättää tai polttaa.