Misupullat eli kahvipullat tiramisutäytteellä maistuvat varmasti kahvipöydässä tai makeana tarjottavana esimerkiksi kokousvieraille!

Ainekset 24:lle annosta

Kostutus:
1
dl
espressokahvia
1,5
dl
maitoa, laktoositon
n. 3
rkl
manteli- tai kermalikööriä
(tai muutama tippa manteliesanssia)
Täytevaahto:
5
dl
kuohukermaa, laktoositon
3-4
rkl
fariinisokeria tai tummaa muscovadosokeria
2
tl
vaniljasokeria
200
g
mascarpone-tuorejuustoa, laktoositon
250
g
sitruunarahkaa, laktoositon
n. 3
rkl
manteli- tai kahvilikööriä
(tai muutama tippa manteliesanssia)
Koristeeksi:
kaakaotomusokeria

Ohje

  1. Valmista täytevaahto. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi.
  2. Lisää huoneenlämpöinen, hieman pehmennyt tuorejuusto ja rahka.
  3. Mausta seos liköörillä tai esanssilla. Leikkaa pullista ”hatut” irti. Koverra osa sisustasta pois, kostuta hyvin maustetulla kahvilla.
  4. Levitä päälle täytevaahtoa. Nosta ”hattu” täytteen päälle. Anna pullien vetäytyä ja kostua hetki ennen tarjoilua.
  5. Sirottele koristeeksi kaakaotomusokeria.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.