Misupullat

misupullat1_sk_800.jpg

eli kahvipullat tiramisu-täytteellä

24:lle
24kplMyllyn Paras Pieniä Kahvipullia
Kostutus:
1,5dlmaitoa
n. 3rklmanteli- tai kermalikööriä
(tai muutama tippa manteliesanssia)
Täytevaahto:
3-4rklfariinisokeria tai tummaa muscovadosokeria
2tlvaniljasokeria
200gmascarpone-tuorejuustoa
250gsitruunarahkaa
n. 3rklmanteli- tai kahvilikööriä
(tai muutama tippa manteliesanssia)
Koristeeksi:

Valmistusohje

Valmista täytevaahto. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöinen, hieman pehmennyt tuorejuusto ja rahka. Mausta seos liköörillä tai esanssilla. Leikkaa pullista ”hatut” irti. Koverra osa sisustasta pois, kostuta hyvin maustetulla kahvilla. Levitä päälle täytevaahtoa. Nosta ”hattu” täytteen päälle. Anna pullien vetäytyä ja kostua hetki ennen tarjoilua. Sirottele koristeeksi kaakaotomusokeria.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)