Makumuistoja Välimereltä

Makumuistoja Välimereltä
  • Myllyn Paras Muna-Riisipasteija on valmiiksi muotoiltu kananmuna-riisitäytteinen pasteija. Raakapakaste. Pintakuviona ovat pisteet.
  • Ei tarvitse sulattaa ennen paistamista!
½kplMyllyn Paras Muna-Riisipasteija
15gArla tuorejuusto tomaatti&basilika, laktoositon
2siivuaGavrielides Foods, Citterio Coppa leikkele (n. 2 g)
3lehteävillirucola (5 g)
3siivuachiliviipale (2 g)

Valmistusohje

Myllyn Paras Muna-Riisipasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Pasteijat voidellaan halutessa kananmunalla. Pasteijat paistetaan 210-asteisessa uunissa n. 20 min. Mikäli pasteijat paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää.

Levitä päälle laktoositonta tomaatti&basilika tuorejuustoa. Asettele päälle leikkele, villirucola ja chiliviipale.

 

Resepti:
Sami Virtakoski

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)