Ainekset 4:lle annosta

1,2-1,5
l
vettä
1
ps
sipulikeittoaineksia
1
tlk
basilikalla ja oreganolla maustettua tomaattimurskaa
300-400
g
lenkkimakkaraa tai n. 200 g paloiteltua palvikinkkua tai 1 tlk säilykelihaa
600
g
pakastevihanneksia (2-3 pss)
mustapippuria
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon sipulikeittoainekset ja tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen hetken aikaa. Lisää pakastekasvikset ja paloiteltu makkara tai liha ja anna kiehua hiljalleen viitisen minuuttia ennen makaronien lisäämistä.

  2. Tarkista pastan kypsymisaika pakkauksesta ja keitä kypsäksi. Tarkista maku.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.