Bloggaajilta Levykakut kevään juhlakauteen Markkinointi Levykakut ovat helppoa tarjottavaa kevään juhlakauteen!
Bloggaajilta Tuhti-pasteijat toimivat kokoustarjottavana Markkinointi Perinteiset pasteijat ovat suosittua kokoustarjottavaa.
Bloggaajilta Kausiherkut ovat täällä! Markkinointi Vitriiniin kannattaa raivata nyt lisätilaa odotetuille kausiherkuille!
Bloggaajilta Joulun klassikkotorttu saatavilla myös vegaanisena Markkinointi Joulunajan tarjoilut syntyvät vaivattomasti! Tähtitorttu on vuodesta toiseen suomalaisten suosikki ja tämä klassikko on saatavilla meiltä myös vegaanisena versiona. Lisäksi olemme lanseeranneet loppuvuoteen upean sesonkiuutuuden Joululevypiirakan.
Bloggaajilta Tosi hyvää ja helposti? Pain au chocolate Kokin takissa Niin kuin monet leipomukset, ne on parhaita vasta paistettuina. Useimmat teistä saattaa pohtia mikä on tämän pain au chocolate ja suklaa croissantin ero? Muodon lisäksi, se että croissantti taikinassa on hiivaa ja maitoa, kun taas kunnon voitaikinassa ei ole.
Bloggaajilta Juhli kanssamme korvapuustipäivää 4.10. Markkinointi Vuosittaista korvapuustipäivää vietetään jälleen 4.10., joten muistathan tarjota asiakkaillesi korvapuusteja oman tyylisi mukaan!
Bloggaajilta Onko klassikko palannut? Kokin takissa Italian sandwich saa kylkeen toimivan salaatin: perinteisten tomaattien, sipulien, suolakurkun lisäksi, pieni määrä pieneksi naputettua mantelia tekee melkoisesti ihmeitä rakenteen puolesta, joten miksei. Katso helppo ohje blogista!
Bloggaajilta Porkkanakerroskakun tuunaus Kokin takissa Kesäsesongin aikaan tekee harvemmin mieli nauttia mitään fyysistä lämpöistä ruokaa ellei olla mökkiolosuhteissa ja grilli äärellä.
Bloggaajilta Sinun ei tarvitse olla mestarileipuri Kokin takissa Kuten kaikessa käsityötä vaativissa askareissa, opin tie voi olla pitkä ja harvoin optimaalinen sen hetken olosuhteisiin.
Bloggaajilta Suolainen piirakkataikina pelastaa Kokin takissa Ruokaisten salaattien seuraksi sopii mainiosti täyttävä vuohenjuusto-purjopiiras, joka valmistuu kätevästi ½-GN Suolainen Piirakkataikinasta.
Bloggaajilta Valloittavat viinerit Markkinointi Kahvitaukojen kestosuosikki, makea viineri on vitriinin vastustamaton herkku, mutta miten tällainen leivonnainen on saanut alkunsa?
Bloggaajilta Kaurarieskasta helppoa tarjottavaa tilaisuuksiin Kokin takissa Kotimaisista raaka-aineista ehkä kuluneen vuosikymmenen hypetetyinpiin aineksiin kuuluu kaura. Tästä johtuen sen olemassaolo yhä arkisemmissa ruuissa on lisäarvo asiakkaalle.
Bloggaajilta Jouluisat wienerit Kokin takissa Ehkä tämä on kaikille hiukan liiankin ”tuttu” leipomus. Perinteisesti käytetty rahkavoitaikina täytteenään nokare luumumarmeladia on jotain, minkä puuttuminen saattaa aiheuttaa draamaa.
Bloggaajilta Gluteenittomat uutuudet Korvapuusti sekä Lihapiirakka sopivat hyvin take away -myyntiin Markkinointi Odotetut gluteenittomat uutuustuotteet ovat täällä! Nämä näppärät annoskokoiset tuotteet sopivat mainiosti myös ravintoloiden take away -myyntiin, sillä ne ovat yksittäispakattuja ja tuotteille riittää pelkkä sulatus.
Bloggaajilta Gluteenittoman Juhlalevykakun pääsiäiskoristelut Kokin takissa Pääsiäiseksi kakkua? Tuttu ja turvallinen Gluteeniton Juhlalevykakku on helppo kuorruttaa, koristella tai vaikka tuunata jos johonkin juhlaan.
Bloggaajilta Tilli-kinkkutäytteiset Rieskaneliöt Kokin takissa Rieskaneliöt lienee monille lounaspöydän arkileipä, jolla ateriakokonaisuudesta tulee täyttävämpi. Samoista Rieskaneliöistä voi tehdä myös tilaisuustarjottavia.
Bloggaajilta Tankomunkki on munkin uusi näppärä muoto Markkinointi Olemme lanseeranneet tammikuussa uudistuneen munkkivalikoiman, joka palvelee kahviloiden päivittäistä tarjontaa sekä tietenkin kevään munkkisesonkia eli vappua unohtamatta.
Bloggaajilta Vegaanihampurilainen lounasruokalaan Kokin takissa Nyt kun monille se lounasruokailu on joko take away tai harvinaista herkkua paikanpäällä nautittuna, voisi olla syy tehdä hiukan epätyypillisempiä lounasruokia, joten miksipä ei tehtäisi hamppareita.
Bloggaajilta Välimeren taipuvin taikina? Kokin takissa Juu, otsikko voi hämätä, mutta kyseessä siis Filotaikina, joka kuuluu Myllyn Parhaan uutuuksiin. Yleisesti filo tarkoittaa sanana lehteä ja tulee alun perin Kreikasta satojen vuosien takaa.