Bloggaajilta Levykakut kevään juhlakauteen Markkinointi Levykakut ovat helppoa tarjottavaa kevään juhlakauteen!
Bloggaajilta Kausiherkut ovat täällä! Markkinointi Vitriiniin kannattaa raivata nyt lisätilaa odotetuille kausiherkuille!
Bloggaajilta Joulun klassikkotorttu saatavilla myös vegaanisena Markkinointi Joulunajan tarjoilut syntyvät vaivattomasti! Tähtitorttu on vuodesta toiseen suomalaisten suosikki ja tämä klassikko on saatavilla meiltä myös vegaanisena versiona. Lisäksi olemme lanseeranneet loppuvuoteen upean sesonkiuutuuden Joululevypiirakan.
Bloggaajilta Gluteenittoman Juhlalevykakun pääsiäiskoristelut Kokin takissa Pääsiäiseksi kakkua? Tuttu ja turvallinen Gluteeniton Juhlalevykakku on helppo kuorruttaa, koristella tai vaikka tuunata jos johonkin juhlaan.
Bloggaajilta Jouluinen gluteeniton Mansikka-suklaalevykakku Kokin takissa Joulu lienee useimmille se isoin ruokajuhla ja vuosien saatossa on alettu toivomaan yhä enemmän normaalista poikkeavia juttuja perinteisien lisäksi.
Bloggaajilta Tähtitortut elementissään Kokin takissa Jos puhtaasti miettii suomalaista ruokaperinnettä, ei ole toista yhtä suurta sesonkia suomessa kuin Joulu. Laatikot, rosollit kuin piparitkin ovat itseasiassa keskiaikaisia ruokaperinteitä.
Bloggaajilta Riisipuuro ja luumuhilloke Kokin takissa Omassa lapsuudessani koulun joulupuuro eli riisipuuro oli äärimmäisen herkullista. Yleensä sekahedelmäkeitto oli seurassa tarjolla, mutta osa söi puuronsa pelkällä sokerilla sekä kanelilla
Bloggaajilta Mieltä lämmittävä suklaatähtitorttu Kokin takissa Lähdin miettimään tässä reseptissä makuja, joita joulun ympärillä tulee usein maistettua ja kaneli puski aivan ensimmäisenä mieleen. Aivan perässä tuli suklaa sekä pähkinät.
Bloggaajilta Lakudrip-jälkiruoka Kokin takissa Trendien saralla laku on saanut aivan uudenlaisen arvostuksen kohtuullisen lyhyessä ajassa. Tästä pääsin ajatuksen ytimeen kokeilla erilaisia lakukastikkeita, joista löytyi sopiva versio kakun kuorrutukseen.
Bloggaajilta Tiikerimunkki Kokin takissa Tuunaa munkkirinkilät herkullisiksi kermavaahdolla ja suklaa-hasselpähkinälevitteellä sekä koristele suklaakastikkeella ja tomusokerilla. Saat todella näyttäviä jälkiruokia!
Bloggaajilta Laskiaispullan uusi ilme Kokin takissa Pian on taas laskiaispullien - ja mantelimassan ja hillon välisen paremmuustaiston aika. Mutta miksi ei kokeiltaisi tänä vuonna jotain ihan uutta? Laskiaispulla on nimittäin todella helppo tuunata ja vain mielikuvitus on pullan täytteiden rajana.